Καθημερινό τραπέζι - Χοιρινά σουβλάκια με λαχανικά
Εκτέλεση
Περνάτε σε καλαμάκια εναλλάξ τους κύβους από το κρέας, τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τα φύλλα δάφνης. Τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κατόπιν τα αλείφετε με το λιωμένο σκόρδο. Ραντίζετε με λάδι.
Ψήνετε τα σουβλάκια στην ψηστιέρα, στο γκριλ ή σε κάρβουνο για περίπου 15΄ γυρνώντας τα, όποτε χρειάζεται, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρετε τα σουβλάκια ζεστά, περιχυμένα με λαδολέμονο.