Ψητό κοτόπουλο με μουστάρδα, πάπρικα και μυρωδικά

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το πορτοκάλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το μέλι, την πάπρικα, το θυμάρι, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
2. Τρίβετε καλά το κοτόπουλο με τη μαρινάδα, φροντίζοντας να πάει και κάτω από την πέτσα. Αν έχετε χρόνο, αφήστε το στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
3. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Βάζετε το κοτόπουλο σε ταψί. Ψήνετε για 45-55 λεπτά. Αν η πέτσα δεν έχει γίνει τραγανό, ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 220°C για τα τελευταία 10 λεπτά.
5. Αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψετε. Σερβίρετε με φρέσκια σαλάτα.