Πέμπτο συνεχές τρίμηνο ανόδου για την παγκόσμια αγορά tablets
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Strategy Analytics, η εξ αποστάσεως εργασία, το υβριδικό μοντέλο απασχόλησης και τηλεκπαίδευση συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη ζήτηση για tablets και το 2021🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για πέμπτο συνεχές τρίμηνο, σε ανοδική τροχιά βρέθηκε η παγκόσμια αγορά tablets κατά το 2ο τρίμηνο του 2021. Οι πωλήσεις το εξεταζόμενο διάστημα αυξήθηκαν κατά 5% σε ετήσια βάση σε σχέση με έναν χρόνο πριν και διαμορφώθηκαν λίγο πιο πάνω από τα επίπεδα των 45 εκατ. τεμαχίων.
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Strategy Analytics, η εξ αποστάσεως εργασία, το υβριδικό μοντέλο απασχόλησης και τηλεκπαίδευση συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη ζήτηση για tablets και το 2021. Ωστόσο, οι περιορισμοί της προσφοράς, λόγω των ελλείψεων σε βασικά στοιχεία, όπως οι ημιαγωγοί και τα μικροτσίπς, επηρέασαν αρνητικά ορισμένους μεγάλους πωλητές, οι οποίοι δυσκολεύονται να καλύψουν την υψηλή ζήτηση.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



