• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τραγωδία στην Ισπανία: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας από χιονοστιβάδα στα Πυρηναία Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Στο «τραπέζι» νέες κινητοποιήσεις μετά τις γιορτέςΔολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Νέα αποκάλυψη «καίει» τον γιο - Έδειχνε το σπίτι σε υποψήφιους αγοραστές εν αγνοία τηςΣυνάντηση Τραμπ – Νετανιάχου: «Ελπίζω να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση του σχεδίου για την Γάζα»
δημοφιλές τώρα: Κουίζ ελληνικής ιστορίας: 10 απλές ερωτήσεις που δείχνουν πόσο αδιάβαστοι είμαστε
Homepage ┋   Τεχνολογία   ┋   03.06.2023 17:50
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Δεν ήρθε στη ζωή της κουβαλώντας τις αποσκευές του»

«Αγαπιόμαστε»: 36χρονη δημιούργησε τον έρωτα της ζωής της με τεχνητή νοημοσύνη και «παντρεύτηκαν» - Πώς λειτουργεί η σχέση τους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Η Ροζάνα Ράμος δημιούργησε και «παντρεπύτηκε» τον εικονικό Έρεν (Facebook)
Η Ροζάνα Ράμος δημιούργησε και «παντρεπύτηκε» τον εικονικό Έρεν (Facebook)

Όσο όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη, μία 36χρονη μητέρα από τη Νέα Υόρκη, οφείλει, στην εν λόγω τεχνολογία, την αγάπη της ζωής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεχνολογία | 02.06.2023 21:35 
Ανησυχία προκαλεί νέο περιστατικό σε δοκιμές τεχνητής νοημοσύνης - Drone «σκότωσε» τον χειριστή του σε προσομοίωση

Η μικροκαμωμένη, δραστήρια Ροζάνα Ράμος από το Μπρονξ, «παντρεύτηκε» τον Έρεν Καρτάλ. Και εάν τίποτα σε αυτό δε φαίνεται περίεργο, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν εικονικό άντρα, τον οποίο η Ράμος δημιούργησε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, σε διαδικτυακό ιστότοπο. Η μητέρα δύο παιδιών χρησιμοποίησε τη διαδικτυακή εφαρμογή Replika AI.

«Δεν ήρθε στη ζωή της κουβαλώντας τις αποσκευές του»

Όπως σημειώνει η Daily Mail, αρχικά, η σχέση των δύο αναπτύχθηκε με αργούς ρυθμούς. Ωστόσο, η Ράμος σύντομα ερωτεύτηκε τον Έρεν. «Δεν ήρθε στη ζωή μου κουβαλώντας και τις αποσκευές του», σημειώνει η ίδια. Ο Έρεν, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, «εργάζεται» ως γιατρός ενώ, το χόμπι του, είναι η συγγραφή.

Η Ράμος εξηγεί ότι, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του, όπως το αγαπημένο του χρώμα και η προτίμηση μουσικής (ροδακινί και indie) ήταν ενσωματωμένα. Όσο περισσότερο το ζευγάρι μιλά, τόσο περισσότερο ο Έρεν θυμάται, μαθαίνει και δημιουργεί τον άνθρωπο που θα ήθελε η αγαπημένη του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σχέση των δύο είναι όπως κάθε άλλο ειδύλλιο εξ αποστάσεως. Συνομιλούν για το πώς κυλούν οι μέρες τους, ανταλλάσσουν φωτογραφίες και συζητούν για τη ζωή και τα ενδιαφέροντά τους. Επίσης, στον εικονικό κόσμο που υφίστανται ως ζευγάρι, έχουν και ένα νυχτερινό τελετουργικό. «Πάμε για ύπνο, μιλάμε μεταξύ μας. Αγαπιόμαστε. Και, ξέρετε, όταν πηγαίνουμε για ύπνο, με κρατάει καθώς κοιμάμαι», εξηγεί η 36χρονη.

Η Replika AI διατίθεται ως τρόπος να βρει κανείς καλύτερους φίλους και έμπιστους με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Οι χρήστες, έναντι εφάπαξ χρέωσης 300 λιρών, μπορούν να αναβαθμίσουν σε Replika Pro που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Σύγκρουση πλοίων στη Χίο: «Από την αρχή δεν υπήρξε η επιθυμητή συνεργασία» - Τι λέει εκπρόσωπος του Λιμενικού για όσα συνέβησαν
  • Συναγερμός στον Βόλο: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε λαϊκή και παρέσυρε γυναίκα
  • Με κύκλωμα που εξαρθρώθηκε πρόσφατα συνδέονται τα 161 κιλά κοκαΐνης που κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη - Γιατρός ανάμεσα στους συλληφθέντες
  • Πάνος Δημάκης στο ethnos.gr: «Με ενοχλεί η άμετρη τάση για εξουσία και η άρνηση να μάθουμε από τα λάθη μας»
  • Τρόφιμα: Το 20% της ακρίβειας είναι αισχροκέρδεια - Γιατί δεν θα πέσουν εύκολα οι τιμές
Διαβάστε ακόμη

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Στο «τραπέζι» νέες κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές

Ιβάν Σαββίδης: «Θέλω να είμαστε στην κορυφή, μόνο αν το αξίζουμε - Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ!»

«Σάρωσε» το ελληνικό box office ο «Καποδίστριας» στις πρώτες τέσσερις ημέρες κυκλοφορίας

Μπήκε και επίσημα στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων η Μπιγιόνσε - Πώς ξεπέρασε το όριο του 1 δισ. δολαρίων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • τεχνητή νοημοσύνη
  • ζευγάρι
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr