Google: Διαφωνούμε με την ετυμηγορία για τον εθισμό ανήλικης - Θα ασκήσουμε έφεση
Η εταιρεία υποστήριξε ότι το σκεπτικό της ετυμηγορίας είναι εσφαλμένο και ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ασκήσει έφεση για να ανατρέψει το αποτέλεσμα της δίκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες έκρινε ότι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας φέρουν ευθύνη για τον εθισμό μιας ανήλικης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εμπλεκόμενων ομίλων, με την Google να εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία της.
Η εταιρεία υποστήριξε ότι το σκεπτικό της ετυμηγορίας είναι εσφαλμένο και ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ασκήσει έφεση για να ανατρέψει το αποτέλεσμα της δίκης.
«Διαφωνούμε με την ετυμηγορία και σκοπεύουμε να ασκήσουμε έφεση. Η υπόθεση αυτή παρερμηνεύει το YouTube, το οποίο είναι μια υπεύθυνα σχεδιασμένη πλατφόρμα συνεχούς ροής (streaming) και όχι ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε σε δήλωσή της εκπρόσωπος της Google.
«Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



