Το Ίντερνετ γεμίζει ρύπους τη Γη
Οι τελευταίες σχετικές μελέτες επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το πόσο βλαβερό για την ατμόσφαιρα είναι το Διαδίκτυο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλοί θα αιφνιδιαστούν μαθαίνοντας ότι κάθε φορά που στέλνουν ένα e-mail, κάθε φορά που κάνουν μια αναζήτηση στο Google και κάθε φορά που βλέπουν ένα video στο YouTube συμβάλλουν στην καταστροφή του περιβάλλοντος και στην κλιματική αλλαγή.
Ο Μάικ Μπέρνερς Λι, ειδικός στον τομέα των βλαβερών για την ατμόσφαιρα αερίων και αδελφός του δημιουργού του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web) Τιμ Μπέρνερς Λι, έκανε ευρύτερα γνωστό το θέμα αυτό σε βιβλίο του για το πόσο συμβάλλουν διάφορες ανθρώπινες δραστηριότητες στην αύξηση των επιπέδων του διοξειδίου του άνθρακα (CO2), όπου τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η χρήση του Διαδικτύου συμβάλλει σημαντικά στην παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα.
Οι τελευταίες σχετικές μελέτες επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το πόσο βλαβερό για την ατμόσφαιρα είναι το Διαδίκτυο αλλά και το κινητό τηλέφωνο. Με δεδομένο ότι ο σύγχρονος άνθρωπος χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερο το Ιντερνετ και τα κινητά τηλέφωνα, το αποκαλούμενο «ψηφιακό αποτύπωμά» του στον πλανήτη μεγαλώνει ανησυχητικά πλέον.

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
«Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



