Δημήτρης Παπαϊωάννου: Υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο Λόρενς Ολίβιε (vid)
Ο Έλληνας χορογράφος και σκηνοθέτης διεκδικεί το βραβείο «Outstanding achievement in dance»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υποψήφιος για το βρετανικό θεατρικό βραβείο Λόρενς Ολίβιε, είναι ο Έλληνας χορογράφος και σκηνοθέτης, Δημήτρης Παπαϊωάννου.
Τα Βραβεία Λόρενς Ολίβιε ξεκίνησαν το 1976 ως «The Society of West End Theatre Awards» και μετονομάστηκαν προς τιμήν του αείμνηστου ηθοποιού σερ Λόρενς Ολίβιε. Τα θεατρικά βραβεία οργανώνονται και απονέμονται από το Θέατρο Society of London στο Λονδίνο και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου διεκδικεί το βραβείο «Outstanding achievement in dance» (Εξαιρετικό επίτευγμα στον χορό).
Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι υποψήφιος για το βραβείο με τη χορογραφία του για «The Great Tamer» (o Μεγάλος Δαμαστής), μία παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, και η οποία αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του στο λονδρέζικο Sadler's Wells, στο πλαίσιο του φημισμένου φεστιβάλ Dance Umbrella.
Μεγάλος αντίπαλος του Έλληνα χορογράφου είναι το έτερο ιερό τέρας του χορού, Άκραμ Καν με το έργο «Xenos».
Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα των τριών παιδιών στην Κυψέλη; Στο μικροσκόπιο ληξιαρχεία και DNA
Η Γερμανία ταυτοποίησε δύο πρόσωπα για την επίθεση με drone στη Λειψία - Καρέ καρέ ο τρόπος δράσης τους
Αυτά είναι τα φάρμακα που παρουσιάζουν ελλείψεις - Όλη η νέα λίστα του ΕΟΦ
Ποιος θα γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ; Οι έξι ηθοποιοί που διεκδικούν έναν ρόλο δισεκατομμυρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



