Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης στο Άλσος... παρέα με την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το φινάλε της επιθεώρησης της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι φάση πάλι, ρε;», το βράδυ του Σαββάτου (30/9) έκρυβε εκπλήξεις!
Ο προεκλογικός και σατιρικός Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο γνωστός σε όλους «Τσολιάς», ανέβηκε στη σκηνή του Αλσους και χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό χιουμοριστικό στιγμιότυπο σε ρόλο «Τσολιά» παρέα με την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».
Όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό τον αποθέωσε με πολλά χειροκροτήματα και ο Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ έδωσε ραντεβού, στο θέατρο Αλσος, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, για μια και μοναδική, συλλεκτική, - άκρως προεκλογική- παράσταση για να σατιρίσει τα κακώς κείμενα και υποκείμενα, σε ένα stand up comedy show με ζωντανή ορχήστρα.
Ο punk φουστανελάς, έρχεται με άγριες διαθέσεις, το εκλογικό βιβλιάριο στο χέρι και… όποιον βρει το βόλι!
Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




