Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης στο Άλσος... παρέα με την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το φινάλε της επιθεώρησης της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι φάση πάλι, ρε;», το βράδυ του Σαββάτου (30/9) έκρυβε εκπλήξεις!
Ο προεκλογικός και σατιρικός Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο γνωστός σε όλους «Τσολιάς», ανέβηκε στη σκηνή του Αλσους και χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό χιουμοριστικό στιγμιότυπο σε ρόλο «Τσολιά» παρέα με την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».
Όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό τον αποθέωσε με πολλά χειροκροτήματα και ο Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ έδωσε ραντεβού, στο θέατρο Αλσος, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, για μια και μοναδική, συλλεκτική, - άκρως προεκλογική- παράσταση για να σατιρίσει τα κακώς κείμενα και υποκείμενα, σε ένα stand up comedy show με ζωντανή ορχήστρα.
Ο punk φουστανελάς, έρχεται με άγριες διαθέσεις, το εκλογικό βιβλιάριο στο χέρι και… όποιον βρει το βόλι!
Οι «σκιές» της Marfin: Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες για τους αριθμούς «9» και «12» - Ψηφιακή έρευνα σε βάθος 15ετίας
Φρικιαστικό εύρημα στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Ελένη Γιαννακάκη στο ethnos.gr: «Οι Κρητικοί είναι οι τελευταίοι που θα συμμορφωθούν με τους νόμους του κράτους»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



