Offelia: Ένα παιχνίδι ανάμεσα στη ζωή και την αναπαράστασή της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η νέα παράσταση Offelia κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στο Θέατρο Σημείο, παρουσιάζοντας ένα σκοτεινό, μεταμοντέρνο και βαθιά ανθρώπινο ταξίδι στα παρασκήνια μιας avant-garde θεατρικής παραγωγής.
Η Offelia είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στη ζωή και την αναπαράστασή της. Eνα θέατρο μέσα στο θέατρο. Ένας avant-garde θίασος επιχειρεί να παρουσιάσει μια μεταμοντέρνα εκδοχή του Άμλετ. Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα, τα παρασκήνια μετατρέπονται σε ένα εκρηκτικό μείγμα νοσηρότητας και ευαισθησίας, που δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε μοιραίες συνέπειες.
Μέσα από πρόβες, συγκρούσεις, ένταση και πάθη, η παράσταση αποκαλύπτει την ωμή πραγματικότητα των παρασκηνίων: δυσλειτουργικές σχέσεις, δυναμικές εξουσίας, μυστικά και εύθραυστες ισορροπίες. Όλα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του θεατή, φέρνοντας στο φως την άγρια όψη της δημιουργίας, αλλά και ένα εγκληματικό σχέδιο που υποβόσκει, έτοιμο να ανατρέψει τα πάντα.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι Θάλεια Παπακώστα, Αλέξανδρος Μούστας, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Περικλής Λιανός, Μαρία Καρακίτσου, Μαριέλα Δουμπού, Πάνος Μπέκας και Ηρώ Γκουλίτου.
Πώς η ιρανική επίθεση στο Ντιέγκο Γκαρσία αλλάζει τα δεδομένα - «Στο στόχαστρο ακόμη και οι ΗΠΑ»
Η στρατηγική της ελεγχόμενης αναμονής: Τα διλήμματα του Μεγάρου Μαξίμου προ των αποφάσεων
Δολοφονία Κλεομένη: Προφυλακίστηκε ο 19χρονος που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ
Στον ανακριτή ο Τσαγκαράκης: Φωτογραφίες από όσα κατάσχεσε η ΕΛΑΣ - 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



