Όταν μια ακρίδα... πάει θέατρο: «Γίναμε ρεζίλι» - Το ξεκαρδιστικό απρόοπτο για Ιορδανίδη και Ματίκα
Ένα άκρως ξεκαρδιστικό σκηνικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κιλκίς, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Θέλω να σου κρατάω το χέρι»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα άκρως ξεκαρδιστικό σκηνικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κιλκίς, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», με πρωταγωνιστές τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Θάλεια Ματίκα. Υπεύθυνη; Μια... «τεράστια» ακρίδα που αποφάσισε να κάνει guest εμφάνιση!
Το ζευγάρι ανέβασε στα social media το βίντεο από το περιστατικό.
Αρχικά, ο Τάσος Ιορδανίδης προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον απρόσκλητο επισκέπτη με χιούμορ, λέγοντας: «Φύγε γιατί είναι ευαίσθητη, είναι από το αστικό κέντρο η κυρία», αναφερόμενος στην έντρομη σύζυγό του. Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα πιο αστεία όταν η ακρίδα πλησίασε τη Θάλεια Ματίκα, με κάποιον από το κοινό να της φωνάζει «δίπλα σου!» και την ηθοποιό να πετάγεται έντρομη φωνάζοντας «Χριστός και Παναγία!».
Στην προσπάθειά του να παγιδεύσει το έντομο με ένα ποτήρι πάνω στον καναπέ, ο Ιορδανίδης έκανε μια μικρή ζημιά, εισπράττοντας την... αυθόρμητη απάντηση της Ματίκα: «Άχρηστος ρε... Γέμισε το κρεβάτι!».
«Ναι αλλά είμαι αποτελεσματικός. Γίναμε ρεζίλι στην Κεντρική Μακεδονία», σχολίασε ο ηθοποιός, κλείνοντας το επεισόδιο με μια επική ατάκα προς τη σύζυγό του: «Πες στο κοινό ότι είναι μέρος της παράστασης και είναι AI!».
Το βίντεο
Οι αντιδράσεις της Αθήνας για F-35 και casus belli - Πώς «διαβάζει» την επόμενη ημέρα στα ελληνοτουρκικά
Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο F-16 στη Ζάκυνθο: Ο χειριστής τρέχει να απομακρυνθεί
«Συγγνώμη για την αμφίεση»: Όταν ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε με ρούχα για τένις σε εκδήλωση
Η πάθηση που νομίζατε ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά 96 εκατ. άνθρωποι θα διαγνωστούν με αυτήν τα επόμενα 25 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



