Mirror: Δύο ελληνικά νησιά στους top προορισμούς των Βρετανών - «Για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση»
Η Mirror «ανακάλυψε» τη Μήλο και την Πάρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Πάρος και η Μήλος συγκαταλέγηκαν ανάμεσα στους ενναλακτικούς ελληνικούς προορισμούς σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror.
Η γνωστή Tik Toker Amanda Monique στο ειδικό αφιέρωμά της για την Ελλάδα γράφει: «Τα γραφικά χωριά και οι όμορφες παραλίες της Πάρου την καθιστούν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση. Η Μήλος είναι γνωστή για τα μοναδικά τοπία της, με παραλίες με κόκκινο και λευκό βράχο που προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες. Το νησί είναι ιδανικό για άλματα από γκρεμούς, εκδρομές με σκάφη και εξερεύνηση κρυφών παραλιών. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στη Μήλο με πλοίο από την Αθήνα ή την Πάρο».
Σημαντική αναφορά έγινε και για τα Κουφονήσια, τη Ζάκυνθο και τη Νάξο με θετικά σχόλια για τις παραλίες και τα τοπία χαλάρωσης που διαθέτουν.
Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνηση στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
Παιχνίδια εξουσίας: Γιατί το Ιράν δεν έχει την πολυτέλεια να παραχωρήσει τον έλεγχο του Ορμούζ
«Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




