Η Νάξος ανάμεσα στους πέντε ιδανικούς προορισμούς του κόσμου για ιστιοσανίδα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στη λίστα που ανακοίνωσε ο ιστότοπος airinfo.org με τους πέντε καλύτερους προορισμούς του κόσμου για τους λάτρεις της ιστιοσανίδας. Ο λόγος για τη Νάξο.
Σύμφωνα με την έρευνα της γαλλικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας με κριτήρια τη γεωγραφική θέση, τα θαλάσσια ρεύματα, το φυσικό κάλλος και την ποιότητα υπηρεσιών, ο κατάλογος αποτελείται από τη Χαβάη, την ισπανική Ταρίφα, τη Νάξο, την Κόστα Ρίκα και τις Κανάριες Νήσους.
Όπως αναφέρεται στο άρθρο, η Νάξος είναι το μαργαριτάρι των Κυκλάδων και αποτελεί έναν από τους διασημότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με τα γαλαζοπράσινα νερά της και τα μελτέμια του Αιγαίου να σαγηνεύουν τους φίλους του θαλάσσιου σπορ από όλον τον κόσμο.
«Η Νάξος κερδίζει κάθε χρόνο περισσότερους φίλους των θαλάσσιων σπορ, των καταδύσεων, της πεζοπορίας και της ποδηλασίας. Οι θεματικές μορφές τουρισμού συμβάλλουν στην επιμήκυνση της σεζόν και στην προσέλκυση ταξιδιωτών με περιβαλλοντικές ανησυχίες και αποτελούν το μέλλον τη Νάξου», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.
https://www.ethnos.gr/tag/1948/naxos
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




