• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πυρά Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας»«Δεν άνοιγαν οι πόρτες»: Επιβάτες περιγράφουν τη στιγμή που το λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες στην Περιφερειακή ΥμηττούΘεσσαλονίκη: 4,5 ετών παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του - Συνελήφθησαν οι γονείς τουΜηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 - Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
δημοφιλές τώρα: Τουρισμός: Χωρίς εργαζόμενους ξεκίνησε η σεζόν στη Χαλκιδική - «Επίδομα εργασίας» ζητούν οι...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   30.05.2020 15:08
Newsroom
Newsroom

«Στην Υγειά μας»: Αφιερωμένο στους επαγγελματίες υγείας - Το τραγούδι για την Ιταλία

Ενα μουσικό αφιέρωμα στους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορονοϊό θα προβάλει η εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Φωτεινή Δάρρα
Φωτεινή Δάρρα
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο επιστρέφει με νέα επεισόδια και τιμά τους μαχητές της πρώτης γραμμής στον πόλεμο με τον κορονοϊό.

Με 25 καταξιωμένους καλλιτέχνες να καταθέτουν το «ευχαριστώ» τους με τις ερμηνείες τους και με καλεσμένους γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, διασώστες και άλλους επαγγελματίες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό την κρίσιμη αυτή περίοδο, θα απολαύσουμε μια μοναδική μουσική βραδιά. Οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Κανά, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Καράλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Φωτεινή Δάρρα, Δημήτρης Σταρόβας, Βαγγέλης Γερμανός, Βασίλης Λέκκας, Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Βουρλιώτης, Δήμος Αναστασιάδης, Σταύρος Σιόλας, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιρέλλα Πάχου και Θοδωρής Βουτσικάκης ερμηνεύουν υπέροχα πολυαγαπημένα τραγούδια και καταθέτουν μελωδικά την ευγνωμοσύνη τους στους «ήρωες» της πρώτης γραμμής.

Συγκίνηση προκαλεί η σύμπραξη πολλών εξ αυτών στην έναρξη της εκπομπής με ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο και αφιερωμένο στους φίλους μας Ιταλούς γιατρούς, καθώς επίσης και η παρουσία του Στέλιου Κερασίδη - ενός παιδιού θαύματος με πανελλήνια και διεθνή βραβεία. Ο Στέλιος μάς μαγεύει με τις ικανότητες του στο πιάνο, χαρίζοντας μια δική του σύνθεση –που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας– σε γιατρούς, νοσηλευτές και όσους αγωνίστηκαν γενναία και με αυταπάρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Βλέποντας το δράμα που συντελείται στη γειτονική μας χώρα έγραψα από καρδιάς αυτό το τραγούδι» έγραφε στις 13 Μαΐου, ο Στέλιος Φωτιάδης, κάτω από το κλιπ του τραγουδιού στον επίσημο λογαριασμό της συζύγου του, Γλυκερίας, στο YouΤube. «Το αφιερώνουμε στους φίλους Ιταλούς και στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές. Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς κι όλους όσοι βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτό το μουσικό ταξίδι» συνέχιζε ο Στέλιος Φωτιάδης.

Στη νέα αυτή εκπομπή μετά την πανδημία θα έχουμε κάποιες διαφοροποιήσεις στο σκηνικό, καθώς αλλάζει η διάταξη των τραπεζιών και των θέσεων. Η παραγωγή έχει λάβει από την πλευρά της όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν να κάνουν με τον αριθμό των προσκεκλημένων που είναι πλέον λιγότεροι και θα έχουν μεταξύ τους τις απαραίτητες αποστάσεις. Επίσης, από το πλατό θα λείψουν τα χορευτικά λικνίσματα, ενώ στη σκηνή θα υπάρχει μόνο ένας καλλιτέχνης, ο οποίος μόλις τελειώνει το τραγούδι του θα παραχωρεί τη θέση του στον επόμενο.

Διαβάστε ακόμη

Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές

Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού

Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς

Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • Στην υγειά μας
  • Σπύρος Παπαδόπουλος
  • ΣΚΑΪ
  • Στην υγειά μας ρε παιδιά
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr