«Στην υγειά μας»: Καλοκαιρινό γλέντι με Alcatrash, Ηλία Βρεττό και καλεσμένους-έκπληξη
Κώστας Αποστολάκης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλιος Κρητικός, Ρία Κολοβού, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Άννα Πολύζου συμπληρώνουν την παρέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλοκαιρινή διάθεση, νεανική συντροφιά και αμείωτο κέφι το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Οι Alcatrash, ο Ηλίας Βρεττός, ο Άκης Δείξιμος, η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Νικηφόρος, η Κατερίνα Λιόλου και η Κατερίνα Ευγενικού τραγουδούν πολυαγαπημένα τραγούδια, ξεσηκώνουν τους καλεσμένους στο στούντιο και απογειώνουν τη διασκέδαση.
Οι Κώστας Αποστολάκης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλιος Κρητικός, Ρία Κολοβού, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Άννα Πολύζου συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν, χορεύουν και διασκεδάζουν σε ένα ατέλειωτο γλέντι. H εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!», ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του υποδέχονται το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ.
«Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
«Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



