Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στην τηλεόραση
Κάθε Δευτέρα θα παρουσιάζει και μια εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην τηλεόραση επέστρεψε ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, κάθε σαββατοκύριακο, αλλά και τις Δευτέρες θα λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού «ΕΞΤΡΑ TV» της Κύπρου. Κάθε Δευτέρα, σύμφωνα με την ανάρτησή του, θα παρουσιάζει και μια εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας.
Από την Τρίτη έως την Παρασκευή, ενημερώνει τους φίλους τους στο Twitter, ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα για... «τις γνωστές υποχρεώσεις». Πολλοί έσπευσαν να ευχηθούν «καλή επιτυχία» με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να ευχαριστεί τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους.
Διαβάστε ακόμη
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



