• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show«Παρακαλώ μιλήστε, βρωμάει πολύ αυτή η ιστορία»: Η σπαρακτική έκκληση της αδελφής της ΜυρτώςΑυτό είναι το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη που έκαψαν στην Πολυτεχνειούπολη ΖωγράφουΜητσοτάκης σε προσυνέδριο ΝΔ: Αφήσαμε στην άκρη αχρείαστη τοξικότητα - Κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στην Ελλάδα του 1980
δημοφιλές τώρα: Market Pass: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το voucher τροφίμων
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   19.11.2020 10:35
Newsroom
Newsroom

Ναταλία Γερμανού: «Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου»

Η Ναταλία Γερμανού μιλά για την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός και για τον νέο της σύντροφο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ναταλία Γερμανού (NDP photo)
Ναταλία Γερμανού (NDP photo)

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε προσκεκλημένη, την Τετάρτη (18/11), στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha και παραδέχθηκε πως κουβάλησε για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα της, δηλαδή του σπουδαίου δημοσιογράφου, Φρέντυ Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός μεγάλων επιτυχιών αναφέρθηκε στον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό και αποκάλυψε πως ενώ εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός, ο πατέρας της το απαγόρευσε.

Διαβάστε ακόμα: Ναταλία Γερμανού: Όταν χώρισαν οι γονείς μου κανείς δεν με ήθελε

«Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία», είπε η Ναταλία Γερμανού αρχικά για να συνεχίσει: «Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

«Μου είπε, "να μου πεις ακριβώς και ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας" και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου απαντάει "αυτό ξέχνα το, επόμενο". Μετά του είπα μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε "και αυτό ξέχνα το". Και μου λέει, "θα γίνεις δημοσιογράφος"! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».

Αναφορικά με την τηλεόραση και τα ριάλιτι η Ναταλία Γερμανού είπε: «Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεοραση και τη βρίζουν, αν δεν σου αρέσει φύγε. Έχω μάθει να αποδέχομαι την τηλεόραση όπως είναι, με τα στραβά και τα ωραία της».

Αναφορικά με τους συντρόφους που της χρεώνουν - πολλοί από τους οποίους σχολιάζεται ότι είναι μικρότεροί της - η Ναταλία Γερμανού, σχολίασε: «Έχει τύχει ας πούμε, στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα. Να πούνε πως αυτός είναι μεγαλύτερός της». Και πρόσθεσε: «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου. Δύο χρόνια μικρότερος». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή τι επάγγελμα κάνει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο! Άσχετο». 

Η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τον χωρισμό των γονιών της αποκαλύπτοντας ότι μετά το διαζύγιο κανείς από τους δύο δεν είχε τη δυνατότητα αναλάβει την ανατροφή της. Η μητέρα της την έφερε στον κόσμο στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών και ο Φρέντυ Γερμανός ήταν τόσο πολυάσχολος, που ήταν αδύνατο να αναλάβει το μεγάλωμα ενός μωρού. Τελικά, τη μεγάλωσε η γιαγιά της.

Διαβάστε ακόμη

Μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν; Τα βασικά σημεία τριβής και το μεγάλο «αγκάθι»

Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show

«Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο

«Δεν υπάρχουν πάρτι σαν αυτά του 1999 π.Χ.»: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη μπύρας ηλικίας 4.000 ετών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ναταλία Γερμανού
  • Φρέντυ Γερμανός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr