• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σπίτι Μου 2: Αντί για 20.000 νέους δανειολήπτες παλαιών κατοικιών, θα μπορούσαμε να έχουμε 19.704 νέους ιδιοκτήτες νεόδμητων κατοικιών«Παραλύουν» την Ελλάδα οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη τη χώρα - Οι κινήσεις μέχρι την κρίσιμη συνεδρίαση«Επιδημία» λαθών στον σιδηρόδρομο: Νέο περιστατικό με συρμό σε λάθος γραμμή - Το αντιλήφθηκε ο μηχανοδηγόςΤο ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   28.12.2020 12:00
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τα νούμερα τηλεθέασης και το «φαβορί Ασημακόπουλος»

Survivor πρεμιέρα: Ο… αργός Τριαντάφυλλος, η μάχιμη Ταραμπάνκο και το «φαβορί Ασημακόπουλος»

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξεκίνησε και η Κατερίνα Καινούργιου με την παρέα της και τον πρώην νικητή του «Survivor» Ηλία Γκότση σχολίασαν τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Copyright: ΣΚΑΪ
Copyright: ΣΚΑΪ

Ο νέος κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Κυριακής (27/12) και το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσει τους νέους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. 

Δέκα γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz και δέκα καθημερινοί άνθρωποι συναντήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη επιβίωσης με έναν και μοναδικό σκοπό… τη νίκη. Ο παρουσιαστής φρόντισε να τους ενημερώσει από το πρώτο λεπτό πως φέτος το ριάλιτι θα είναι «πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό με περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές». 

Φέτος, το «Survivor» έχει εμπλουτιστεί με μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση, ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του θα καθορίζει ποιοι παίκτες θα παραμένουν στο παιχνίδι.

Στην πρώτη μικρή δοκιμασία, νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαχητές». Οι δύο ομάδες έπρεπε να φτάσουν στην εξέδρα, όπου βρισκόταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, κολυμπώντας. Κάποιοι ήταν περισσότερο εξοικειωμένοι και κάποιοι άλλοι τα βρήκαν λίγο σκούρα.

Σε έναν δύσκολο στίβο, που ήθελε ταχύτητα, αντοχή και εν τέλει συγκέντρωση και καλό στόχο, οι παίκτες που συμμετείχαν στο πρώτο μεγάλο αγώνισμα έδειξαν ότι το φετινό «Survivor» θα είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα. Νικητές στην πρώτη μεγάλη δοκιμασία αναδείχθηκαν οι «Μαχητές» με 10 - 6, οι οποίοι κέρδισαν αλεύρι και 15 λίτρα νερό, ενώ οι «Διάσημοι» έμειναν μόνο με 5.

Τα νούμερα τηλεθέασης και το «φαβορί Ασημακόπουλος»

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να καλωσόρισε με χαρά το «Survivor», αφού παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις μάχες των δύο ομάδων. Έτσι στην πρεμιέρα το ριάλιτι του ΣΚΑΪ σημείωσε 34,9% στο δυναμικό κοινό και 34% στο σύνολο. Παράλληλα, ένας από τους παίκτες που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. 

Ο 29χρονος fashion designer έχει γεννηθεί στην Πάτρα. Έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων.

Survivor

Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό. Στο «Survivor» θα του λείψει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Από τα κορίτσια, η παίκτρια που ξεχώρισε ήταν η Μαριπόζα, καθώς οι πρώτες μαρτυρίες των «Μαχητών» κάνουν λόγο για ένα κορίτσι, το οποίο όταν δεν κοιμάται στην παραλία, δίνει οδηγίες στους υπολοίπους για το τι και πώς να το κάνουν.

Διαβάστε ακόμη

Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων

Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κάτια Ταραμπάνκο
  • Τριαντάφυλλος
  • ΣΚΑΪ
  • Survivor 4
  • Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Survivor
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr