Πρωτιά για το «Ράδιο Αρβύλα» την πρώτη εβδομάδα προβολής του στο Open
Πρώτο το «Ράδιο Αρβύλα» στα δυναμικά κοινά 18-54 με 21,1% την πρώτη εβδομάδα προβολής του στο OPEN🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε και κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών, καθώς έκλεισε την πρώτη εβδομάδα προβολής του στο OPEN με πρωτιά στα δυναμικά κοινά 18-54 με 21,1%. Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστος Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, χάρισαν απλόχερα χιούμορ και ενέργεια κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό.
Κατά μέσο όρο 1.510.000 τηλεθεατές, παρακολούθησαν για έστω και ένα λεπτό το «Ράδιο Αρβύλα» καθημερινά. Στους Άνδρες 18-54 ο μέσος όρος έφτασε το 26% και στις Γυναίκες 18-54 το 17,4%, σημειώνοντας και εκεί πρωτιές έναντι του ανταγωνισμού. Το διαφορετικό «δελτίο ειδήσεων» του «Ράδιο Αρβύλα» έρχεται στις οθόνες ζωντανά, καθημερινά στις 20:00 στο OPEN.
Το «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε στην πρεμιέρα πρωτιές σε όλα τα κοινά, με 23,1% στα δυναμικά κοινά (18-54) και 17,3% στο σύνολο. Την επιστροφή της θρυλικής παρέας παρακολούθησαν για έστω και ένα λεπτό 1,622,000 τηλεθεατές, ενώ το τελευταίο τέταρτο (20:45-21:00) η τηλεθέαση στα δυναμικά κοινά (18-54) άγγιξε το 30%. Το «διαφορετικό» δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο Αρβύλα» ξεπέρασε κατά πολύ τον ανταγωνισμό, τόσο απέναντι σε δελτία ειδήσεων όσο και σε σειρές μυθοπλασίας.
«Πρέπει οπωσδήποτε να χάσουν, είναι εχθροί μου» - Νέα αποκαλυπτικά μηνύματα στη δικογραφία για τα στημένα στο μπάσκετ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Pizza Fan: Βρέθηκε μυστική κρύπτη με 1,1 εκατ. στη βίλα του ιδιοκτήτη - 21 συλλήψεις μέχρι στιγμής
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κάτω από το 25% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου - Ντέρμπι για τη δεύτερη θέση
Ανεξέλεγκτοι πράκτορες AI αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



