Survivor 4: Ο αγώνας ασυλίας και ο δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση
Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι δύο ομάδες του «Survivor 4» θα δώσουν μάχες στο ταπί σε μία παραλλαγή της πάλης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεύτερος αγώνας ομαδικής ασυλίας και η αγωνία χτυπάει κόκκινο στο «Survivor 4». Το σημερινό αγώνισμα έχει τσακωμούς και φασαρίες. Οι «Μπλε» θέλουν να επισφραγίσουν τη δύναμή τους και οι «Κόκκινοι» θα δώσουν μια έντονη μάχη για τη ρεβάνς. Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος θα τσακωθεί πολύ με τον αγρότη Νίκο Μπάρτζη, λόγω του άστοχου σχολίου «Έτσι να μιλάς στα πρόβατα».
Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Πόλεμος στο συμβούλιο - Ο Πάνος Καλλίδης κατηγορήθηκε ότι έκλεβε λάδι
Ωστόσο, η ομάδα που κερδίζει ξανά είναι η «Μπλε». Από τη μέρα που χωρίστηκαν οι δύο ομάδες έχουμε δει πέντε αγώνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει νικήσει καμία φορά η «Κόκκινη» ομάδα. Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι η πρώτη είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η δεύτερη είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



