Survivor 4: Οι 3 παίκτες που «πετάνε» για Άγιο Δομίνικο και η αποχώρηση
Τρεις νέοι παίκτες ταξίδεψαν για το Survivor 4 - Απόψε έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας υδάτινος στίβος μάχης περιμένει τους Μπλε και τους Κόκκινους απόψε (27/1) για το έπαθλο της επικοινωνίας στο «Survivor 4» μια ανάσα πριν την αποχώρηση. Τα λόγια που ειπώθηκαν εχθές από τον Κώστα Παπαδόπουλο δεν έχουν ξεχαστεί από τον Νίκο Μπάρτζη και όλα δείχνουν πως η συγγνώμη του πρώτου δεν ήταν αρκετή.
Απόψε όμως ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί από την παραλία.«Survivor 4» Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση με τα προγνωστικά να λένε ότι η Ασημίνα πιθανώς δεν θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι.
Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών, Ασημίνα Ιγγλέζου
Ποιους αποφάσισε το κοινό να στηρίξει με την ψήφο του και για ποιον ή για ποια τελειώνει η περιπέτεια του Survivor; Εντωμεταξύ τρεις νέες αναχωρήσεις για Άγιο Δομίνικο αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε!». Η εκπομπή ανέφερε το όνομα του γιου του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος.
Ο Παύλος Γαλακτερός βρισκόταν στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι», την οποία παρουσίασε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η Κάτια Ταραμπάνκο στον ΣΚΑΪ. Ο 24χρονος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ σαν τον πατέρα του και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us».
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



