• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα«Χειρόφρενο» εν μέσω γιορτών; Κλιμάκωση από τους οδηγούς φορτηγών - Τα αιτήματα και η τελική προειδοποίησηΠαραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίαςΔότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
δημοφιλές τώρα: Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   01.02.2021 14:31
Newsroom
Newsroom

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη καταρρέει - Στο νοσοκομείο γίνεται η αποκάλυψη

Η Μυρσίνη λιποθυμά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας στις «Άγριες Μέλισσες»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες

Eκπλήξεις έρχονται να φέρουν τα «πάνω κάτω» στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τον Δούκα να ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και τον Κωνσταντή να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω, αφού ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η μικρή αδελφή Σταμίρη παρεπιδημούσε στην Τρούμπα και αναστατώνεται. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 1η Φεβρουαρίου, η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.

Σε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο ο Νικηφόρος τηλεφωνεί στο κλαμπ Χαβάη, αφού βρίσκει τα φυλλάδια που με περίσσια κακία πέταξε πίσω του ο Τάκης πριν φύγει από το Διαφάνι. Ο Νικηφόρος δείχνει το φυλλάδιο για την τραγουδίστρια «Ρόζα» στην Ασημίνα που πέφτει από τα σύννεφα, ενώ στο βλέμμα της βλέπουμε ότι λυπάται που κατέληξε εκεί η μικρή της αδελφή. 

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής «Πρωινό», στα επόμενα επεισόδια θα έρθει μεγάλη αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών. Όπως έχουμε δει, ο Δούκας έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Μυρσίνη, ωστόσο, θα συμβεί ένα τραγικό περιστατικό που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μυρσίνη λιποθυμά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η αγωνία για τους Σεβαστούς χτυπά «κόκκινο», δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και τα νέα από το νοσοκομείο για την υγεία της Μυρσίνης δεν είναι καλά. Φαίνεται πως έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι ιάσιμο, θα δημιουργήσει όμως πολλά προβλήματα αλλά και επανασύνδεση.

Αυτή η εξέλιξη σοκάρει τον Δούκα. Θα γίνει μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ τους, θα αποκαλυφθούν πολλά και θα ειπωθούν και συγκινητικά λόγια. Ο Δούκας αποφασίζει να «παγώσει» το διαζύγιο, ενώ στη συνέχεια η Μυρσίνη του ζητά κάτι. Θα ανταποκριθεί ο σύζυγός της σε αυτό; Θα υπάρξει επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά η ιστορία της Μυρσίνης θα μας απασχολήσει πολύ, καθώς παραμένει το ερωτηματικό για την κατάσταση της υγείας της.

Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες

Στην εκπομπή «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι ο Μάνος Βόσκαρης βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση γιατί οι κατηγορίες εναντίον του πληθαίνουν. Έχει στριμωχτεί και πρέπει να δει τι θα κάνει για να γλιτώσει. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε για αυτόν τρεις επώνυμες καταγγελίες. Η πρώτη είναι της Ελένης Σταμίρη, η δεύτερη της Λέττας και η τρίτη της Μαρίας Μαδούρου - την οποία υποδύεται η ηθοποιός Ξένια Αλεξίου.

Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, γιατί είναι μία γυναίκα που αποφυλακίστηκε, έκανε οικογένεια, έκανε παιδιά και πιέστηκε πολύ για να καταθέσει επώνυμα στον εισαγγελέα ότι βιάστηκε. Ο Μάνος Βόσκαρης - ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης - πριν φτάσουμε στη δίκη προσπαθεί να εξαφανίσει αυτή τη γυναίκα. Θα γίνει δολοφόνος, θα βάψει τα χέρια του με αίμα και θα τη σκοτώσει. Με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό το φρικτό έγκλημα και πώς θα αποκαλυφθεί θα το δούμε στην πορεία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» .

Διαβάστε ακόμη

«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα

Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας

Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί

Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μαρία Κίτσου
  • Δρόσω
  • Διαφάνι
  • Βασίλης Μπισμπίκης
  • Άγριες μέλισσες
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr