• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στο Καματερό: Μεθυσμένος 48χρονος άνδρας κυνήγησε ανήλικες με μαχαίριΚλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Έφτασαν τα τρακτέρ στον Βόλο - Αποκλεισμός του λιμανιού από στεριά και θάλασσαΦλωρίδης στο OPEN: Οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους χωρίς να έχουν καταλήξει τι θέλουν
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   02.02.2021 08:53
Newsroom
Newsroom

Survivor 4: Νίκη για τους κόκκινους - Γιατί ψήφισαν τη Βαλέρια Χοψονίδου για αποχώρηση

Οι «μπλε» ψήφισαν την Βαλέρια Χοψονίδου για αποχώρηση, την ώρα που οι κόκκινοι πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Survivor 4
Survivor 4

Αλληλούια για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, που για πρώτη φορά - μετά από πάρα πολύ καιρό - κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (1/2) και έτσι δεν χρειάστηκε να ψηφίσουν έναν παίκτη για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού του «Survivor 4». Οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και αυτή ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου. Η Βαλέρια έπαθε μια μόλυνση στο αυτί και δεν έπαιξε σε κάποια αγωνίσματα, γεγονός που ώθησε τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης ήταν ο παίκτης που εξαιρέθηκε της ψηφοφορίας, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία και έφυγε αλώβητος από το συμβούλιο. Εκτός από τη Βαλέρια Χοψονίδου πήραν δύο ψήφους η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ από μία ψήφο πήραν Chris, Μαριπόζα και Πάνος Καλλίδης. Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε ότι η Ελευθερία, η Βαλέρια και η Μαριπόζα κινούν τα νήματα μίας νέας υποομάδας

Ο Τριαντάφυλλος από την κόκκινη ομάδα πήρε το λόγο για να στηρίξει τη Βαλέρια: «Είναι καινούρια κοπέλα η Βαλέρια και δεν έχει προσαρμοστεί. Είχε φυσικά και πρόβλημα με τα αυτιά της, Οι αντίπαλοι πήγαν στο εύκολο θύμα. Εμείς την Άννα-Μαρία, που ήταν τραυματισμένη, δεν την ψηφίζαμε παμψηφεί. Έπρεπε να τη σεβαστούν την καινούρια και ύστερα να την ψηφίσουν». Η Χοψονίδου υπογράμμισε ότι δεν πιστεύει ότι είναι μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε.

Η ασυλία πήγε αυτή τη φορά στην κόκκινη ομάδα και ένας από τους λόγους ήταν η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι. Η εντυπωσιακή μελαχρινή Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, είναι γυμνάστρια pilates από το Λουτράκι, και μπήκε στους κόκκινους, για να ενισχύσει την ομάδα. Είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη, έχει ζήσει στο Τορόντο και είναι ιδιοκτήτρια κλαμπ στο Λουτράκι. Η παραγωγή κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους κόκκινους να φάνε επιτέλους.

Η Σοφία που τραυματίστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής θα μείνει εκτός Survivor για τουλάχιστον 10 ημέρες ενώ η Μαριαλένα - μια από τις πιο δυνατές παίκτριες των μπλε έχει αρρωστήσει και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην κάμερα η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης τη νύχτα η Μαριαλένα περνούσε πολύ δύσκολα λόγω της ασθένειάς της. «Ήταν πολύ άσχημο, ευτυχώς για μένα το πρωί ήταν λίγο καλύτερο με λίγη ανακατωσούρα, την Μαριαλένα όμως την έχει καταβάλει περισσότερο» είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Βέλλη.

Σήμερα (2/2) θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Αναμένουμε την επιστροφή της Μαριαλένας από το νοσοκομείο, καθώς και την είσοδο των επόμενων νέων παικτών που θα έρθουν για να ανατρέψουν τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες του «Survivor 4». 

Διαβάστε ακόμη

Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά

Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια

Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι

Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Survivor 4
  • αποχώρηση
  • Survivor
  • Βαλέρια Χοψονίδου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr