• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κακοκαιρία Byron: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Κεντρική Μακεδονία και Δωδεκάνησα στο επίκεντροΏρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότησηΑυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον ΙανουάριοΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες με 6.000 τρακτέρ στους δρόμους - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   06.05.2021 11:41
Newsroom
Newsroom

Survivor 4: Εντυπωσίασε η πρώην του Τζέημς Καφετζή - «Μήπως είναι ξαδέρφη του;»

Ο Τζέημς Καφετζής και η πρώην κοπέλα του ξεσήκωσαν αντιδράσεις στο «Survivor 4»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Survivor
Survivor

Η όμορφη ξανθιά Maxine έστειλε μήνυμα στον Τζέημς Καφετζή στο έπαθλο επικοινωνίας του «Survivor 4» και εντυπωσίασε τα... πλήθη. Πιο πολύ από όλους εντυπωσιάστηκε ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ταράτσα» - εννοώντας ότι στέκεται τόσο «ψηλά» που δεν θα της μιλούσε καν για να τη φλερτάρει. Ο Τζέημς Καφετζής θεωρούσε πως έχουν χωρίσει, αλλά τα πράγματα μάλλον είναι αλλιώς μετά το μήνυμα που έλαβε στο ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Αποχώρησε ο Παύλος - «Άσε Μαριαλένα που ήθελες μήνυμα από τον Λιβάνη» λέει ο Ντάφυ.

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία ο Τζέημς Καφετζής αποκάλυψε σχετικά με την πρώην σύντροφό του Maxine: «Γιώργο έχω ένα έξτρα κίνητρο σήμερα επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine της Γερμανίδας, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά και κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμη στο παιχνίδι οπότε δεν το είχα προμελετήσει και θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μπορώ να ευχηθώ σε εκείνη και να περάσει τα χρόνια μου πολλά στην γιαγιά της.

james-survivor.jpg

Με την Maxine θέλω να μιλήσω και να περάσει τις ευχές μου στην γιαγιά. Είχε έρθει στην Ρόδο και γνωριστήκαμε εκεί στις διακοπές της και έμεινε για ένα 6μηνο. Μια πληροφορία - σοκ: είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση, αλλά με πήρατε εδώ. Οπότε αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει θα το μάθουμε σήμερα αν κερδίσουμε». Η νίκη έφερε και το μήνυμα της όμορφης Γερμανίδας για την οποία είχε ακούσε πολλά ο Μπάρτζης.

Το μήνυμα της κοπέλας ήταν: «Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα James. Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν δύο χρόνια. Ανυπομονώ να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη». Οι συμπαίκτες του Τζέημς φώναξαν: «Τελικά είστε μαζί».

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, ο Τζέημς ανέφερε σχετικά: «Ευτυχώς η Γερμανίδα υπάρχει μετά την Ένωση. Είναι κάτι που με έτρωγε. Ο Νίκος όταν την είδε σοκαρίστηκε, μου λέει πώς μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να είναι με ένα τέτοιο πράγμα. Η πεντάμορφη και το τέρας...Του είπα ότι όταν βγω θα πλυθώ, θα ξυριστώ και θα είμαι αλλιώς».

Ο Μπάρτζης αστειεύτηκε με τον κολλητό του, λέγοντας ότι τον κοροϊδεύει και είναι μια... ξαδέρφη του, ενώ είπε ότι είναι τόσο όμορφη που θα ντρεπόταν να πάει να της μιλήσει εκτός Survivor. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είχαμε δει βίντεο από τα ταξίδια του Τζέημς Καφετζή στο εξωτερικό με την συγκεκριμένη κοπέλα, τα οποία είχε ανεβάσει ο παίκτης του Survivor στο κανάλι του στο YouTube. O James είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία.

Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Μεταξύ άλλων, αυτό που είχε δηλώσει ότι θα του λείψει στο «Survivor» είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο «Survivor 4».

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Τζέημς Καφετζής
  • Survivor 4
  • Survivor
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr