Survivor 4: «Εκνευρισμένο» το Twitter με την παραγωγή για το έπαθλο με τα δελφίνια
Οι παίκτες του «Survivor 4» επισκέφτηκαν το Πάρκο των Δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπου κολύμπησαν, χόρεψαν και έπαιξαν με τα θαλάσσια θηλαστικά. Κάτι, όμως, που έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αρκετά αρνητικά σχόλια στο Twitter προκάλεσε το έπαθλο που κέρδισαν το βράδυ της Κυριακής (9/5) οι παίκτες της μπλε ομάδας στο «Survivor 4». H επιλογή της παραγωγής να πάει τους παίκτες στο Πάρκο Δελφινιών στην Πούντα Κάνα και η εικόνα αιχμάλωτων ζώων να προβάλλονται ως μέσα αναψυχής δε φάνηκε να αρέσει και τόσο στους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους.
«Ντροπή που ακόμα υπάρχουν τέτοια κέντρα εκμετάλλευσης θαλάσσιας ζωής και που υπάρχουν εκπομπές και κανάλια, τα οποία στηρίζουν αυτά τα κέντρα» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να συμπληρώνει: «Τα δελφίνια είναι από τα πιο έξυπνα θηλαστικά και φτάσατε στο σημείο να τα γελοιοποιεί ο κάθε μαϊντανός. Αν θέλατε να γελάσετε ας πηγαίνατε σε τσίρκο με τους κλόουν».
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο πάρκο, οι παίκτες του ρίαλιτι κολύμπησαν με τα δελφίνια, ενώ αρκετοί τα έπιαναν και χόρευαν. «Εμένα πάντως αυτή η εικόνα με τα δελφίνια μόνο θλίψη μου προκαλεί. Λυπάμαι γλυκά μου, που πρέπει να κάνετε πιρουέτες, να χορεύετε και να δίνετε τα πτερύγια σας για να διασκεδάζουν κάποιοι αντί να είστε ελεύθερα στη θάλασσα.. Δυστυχισμένα πλάσματα».
Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός από τη μεριά του, τόνισε πως το εν λόγω πάρκο το διαχειρίζεται οργάνωση με δελφίνια που είναι γεννημένα σε καθεστώς αιχμαλωσίας.
Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε δώρο στη μαμά του για τη Γιορτή της Μητέρας
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




