• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   02.05.2022 13:25
Newsroom
Newsroom

ΕΡΤ: Πρεμιέρα με τρεις ενημερωτικές εκπομπές, με τον Γιώργο Κουβαρά

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Γιώργος Κουβαράς (Copyright: ΕΡΤ)
Γιώργος Κουβαράς (Copyright: ΕΡΤ)

Από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, στις 23:00, ξεκινά η νέα ενημερωτική ζώνη της ΕΡΤ με τον Γιώργο Κουβαρά που φιλοδοξεί να ενισχύσει περαιτέρω τον ενημερωτικό τομέα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Την αρχή κάνει η εκπομπή «Στο κέντρο». Προσκεκλημένοι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Σεργκέι Σουτένκο. Στο κέντρο του ενδιαφέροντος ο πόλεμος, τα ελληνοτουρκικά, τα θέματα της ενέργειας, καθώς και οι επιπτώσεις της κρίσης.

Ακολουθεί η εκπομπή «Ανάλυσέ το» την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, στις 23:00, στο νέο 24ωρο ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤNEWS και την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 την ίδια ώρα στην ΕΡΤ1. 

Την Τετάρτη 4 Μαΐου, δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναλυτές εμβαθύνουν στα γεγονότα και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές επικαιρότητας. Την Πέμπτη 5 Μαΐου, ο Γιώργος Κουβαράς ρίχνει φως στην εσωτερική πολιτική σκηνή με ρεπορτάζ και σχόλια για τα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη μετά και τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.

Προσκεκλημένοι στο στούντιο ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης και ο Διευθυντής Περιεχομένου του ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πολιτικός επιστήμονας, συγγραφέας και τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Στάθης Καλύβας και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γιάννης Βούλγαρης.

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ενημέρωση
  • ειδήσεις τώρα
  • ΕΡΤ1
  • εκπομπή
  • δημόσια τηλεόραση
  • Γιώργος Κουβαράς
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr