Maestro: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τον β' κύκλο - Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μια αποκάλυψη για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αποκάλυψε με story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι έλαβε email με τα δύο πρώτα σενάρια της νέας σεζόν. «Παξοί ερχόμαστε», έγραψε ο ηθοποιός.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε ότι έχει στο μυαλό του το τέλος του δεύτερου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει περίπου τον Απρίλιο.
«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου» είχε πει ο δημιουργός σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο.
Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών στα Βαρδούσια – Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Μετά την Πρωτοχρονιά οι 18 πηγαίνουν σε διάλογο: «Ο δρόμος ανοιχτός, τα σκυλιά δεμένα», λένε οι υπόλοιποι αγρότες
Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2025 στο Χόλιγουντ
Klavdia και Ελένη Φουρέιρα υποδέχονται τον νέο χρόνο με μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



