Maestro: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τον β' κύκλο - Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μια αποκάλυψη για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αποκάλυψε με story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι έλαβε email με τα δύο πρώτα σενάρια της νέας σεζόν. «Παξοί ερχόμαστε», έγραψε ο ηθοποιός.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε ότι έχει στο μυαλό του το τέλος του δεύτερου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει περίπου τον Απρίλιο.
«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου» είχε πει ο δημιουργός σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο.
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



