Μπέττυ Μαγγίρα για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Θα χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους φορείς που βοηθάνε»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες γύρο από το όνομα του δημιουργού της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Αρχής για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Το πρωί της Κυριακής (28/1), το «I Love ΣουΚου» ασχολήθηκε με το θέμα. «Μας στεναχώρησε πάρα πολύ η είδηση που έσκασε χθες το βράδυ. Μας μούδιασε, η αλήθεια είναι» σχολίασε, αρχικά, η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της εκπομπής.
«Το πιο στενάχωρο για εμάς τους ανθρώπους είναι αυτό, ότι παρατηρούμε δράσεις ή οργανώσεις που προσφέρουν ένα έργο, πιστεύουμε σε αυτά, βοηθάμε όσο μπορούμε και θα χάσουμε εμείς την εμπιστοσύνη μας σε όλους αυτούς τους φορείς. Φαντάζομαι δεν είναι όλοι έτσι».
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



