• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Τα σενάρια που εξετάζονται για τα αίτια του ατυχήματος«Ψυχρή λίμνη φέρνει ανατροπές»: Τα δύο πρόσωπα του καιρού - Από τον καύσωνα στις ισχυρές καταιγίδεςΣτα πρόθυρα γενικευμένου πολέμου η Μέση Ανατολή: Ο νέος τρόπος επίθεσης που εγκαινίασε το Ιράν – Με πιο δυνατά πλήγματα απειλεί το ΙσραήλΚώστας Καραφώτης: «Όταν απογειωθήκαμε βλέπαμε τις ρουκέτες που εκτόξευσε το Ισραήλ»
δημοφιλές τώρα: Το Ισραήλ λέει πως ελέγχει τον εναέριο χώρο της Τεχεράνης και εξαπολύει νέα επίθεση
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   28.04.2024 10:12 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας»📌

J2US: Το ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη κατά της Μαίρης Συνατσάκη – Αντέδρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  

Ο Ηλίας Ψινάκης μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την παρουσία του στο J2US. Ο γνωστός μάναντζερ έκρινε την εμφάνιση του Ίαν Στρατη και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, οι οποίοι τραγούδησαν το «Μη γυρίσεις ξανά». Το τηλεοπτικό ζευγάρι, όπως κάθε φορά απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, για αυτό δεν θεωρείται άδικα και ένα από τα φαβορί του μουσικού σόου. Τα θετικά του σχόλια θέλησε να εκφράσει και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος όμως, ξάφνιασε τον Ίαν Στρατή, λέγοντάς του πως δεν συμπαθεί την γυναίκα του, δηλαδή τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας»

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #metoo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!».

Aφού έριξε τη… φαρμακερή ατάκα του στον Ίαν Στρατή, μετά έβαλε στο στόχαστρο την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία δεν το χειρίστηκε με την ίδια ψυχραιμία όπως ο παρτενέρ της.

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του #MeToo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Ακούγοντας τον Ηλία Ψινάκη, ο Ίαν Στρατής χαμογέλασε άβολα, ενώ στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας με την Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ενοχλημένη: «Είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #MeToo για να μην συμπαθούμε κάποιον».

Ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη άμεσα για να κατευνάσει τα πνεύματα αλλά και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των γυναικών. «Να πω ότι συμφωνώ με την Πηνελόπη και εννοείται ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες. Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη, το κουράγιο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει.

Βλέπουμε δίπλα μας γυναικοκτονίες, φρικτά πράγματα. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρέθηκαν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουμε δει και ακούσει και άλλες τόσες που δεν έχουμε μάθει.

Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ένα περιστατικό και όχι το κίνημα MeToo», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε τον λόγο στον Ηλία Ψινάκη.

Τότε ο Ηλίας Ψινάκης είπε ξεσπώντας: «Κυρία Αναστασοπούλου με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου- και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Κι εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κα Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται».

Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε εκείνη την ώρα ότι έρχονται όλοι σε δύσκολη θέση…

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Το τηλεφώνημα του Νετανιάχου στον Μητσοτάκη, τα προβλήματα που φέρνει στην Ελλάδα ένας γενικευμένος πόλεμος και το αλαλούμ στο ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Στα πρόθυρα γενικευμένου πολέμου η Μέση Ανατολή: Ο νέος τρόπος επίθεσης που εγκαινίασε το Ιράν – Με πιο δυνατά πλήγματα απειλεί το Ισραήλ

Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Τα σενάρια που εξετάζονται για τα αίτια του ατυχήματος

«Ψυχρή λίμνη φέρνει ανατροπές»: Τα δύο πρόσωπα του καιρού - Από τον καύσωνα στις ισχυρές καταιγίδες

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • J2US
  • Ηλίας Ψινάκης
  • Νίκος Κοκλώνης
  • Μαίρη Συνατσάκη
  • ειδήσεις τώρα
  • Ίαν Στρατής
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr