Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για ΕΡΤ: «Έφυγα με τον χειρότερο τρόπο μετά από 17 χρόνια»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επειτα από 17 χρόνια συνεργασίας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τις άσχημες συνθήκες αποχώρησής του από την ΕΡΤ.
«Δεν ξαναπάτησα το πόδι μου στην ΕΡΤ! Έφυγα με πολύ κακό τρόπο» δήλωσε, εξηγώντας πως του είχαν υποσχεθεί εκπομπή που είχε τίτλο «Η ζωή στην Ελλάδα», αλλά ξαφνικά του την έκοψαν.
«Έμαθα ότι ήταν η τελευταία μου εκπομπή πέντε λεπτά πριν βγω στον αέρα» τόνισε, περιγράφοντας πώς ένας νέος διευθυντής κατήργησε την εκπομπή του, χωρίς καμία προειδοποίηση. Παρά την αγωγή που κατέθεσε, δεν δικαιώθηκε. «Ήμουν 17 χρόνια με μπλοκάκι… Πού να τα βάλεις με το δημόσιο» κατέληξε με πικρία.
Διαβάστε ακόμη
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




