«Καθαρές Κουβέντες»: Πρεμιέρα στο ΟΡΕΝ για Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Σπύρο Χαριτάτο
Η έναρξη του νέου προγράμματος έγινε σε ένα ευχάριστο κλίμα με ανθοδέσμες και χειροφιλήματα!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σήμερα η πρεμιέρα της εκπομπής του OPEN «Καθαρές Κουβέντες» με τους Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Σπύρο Χαριτάτο. Η έναρξη του νέου προγράμματος έγινε σε ένα ευχάριστο κλίμα με ανθοδέσμες και χειροφιλήματα.
Οι δύο δημοσιογράφοι ξεκίνησαν σήμερα (25/8) την τηλεοπτική τους σεζόν, παρουσιάζοντας στο κοινό το περιεχόμενο της εκπομπής τους.
«Φίλες, φίλοι, καλωσορίσατε στο OPEN. Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, αγαπημένη συνάδελφος, μαχητική ρεπόρτερ, συντάκτρια, καταπληκτικό πλάσμα όχι μόνο της δημοσιογραφίας καλωσόρισες στην παρέα μας, στην οικογένεια του OPEN και σε ευχαριστώ θερμά που δέχτηκες να συμμετέχεις σε αυτό το δυναμικό εγχείρημα», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος.
Με τη σειρά της λοιπόν, η δημοσιογράφος, είπε: «Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τη χαρά και την τιμή καθώς ανήκω πλέον σε μία από τις πιο δυναμικές δημοσιογραφικές ομάδες της ελληνικής τηλεόρασης. Με πρωτεργάτη τον ακούραστο Χρήστο Παναγιωτόπουλο… Ήταν επιλογή μου να είμαι εδώ διότι τον πιστεύω πολύ, μας συνδέει μια φιλία που κρατάει πάρα πολλά χρόνια, δεκαετίες».
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μητσοτάκη με τους αγρότες - Έρχονται βελτιώσεις, τα 20 θέματα που συζητήθηκαν
Τραμπ σε Ιρανούς: «Συνεχίστε να διαδηλώνετε - Πάρτε τον έλεγχο των θεσμών της χώρας σας»
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



