Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει με επετειακό «Παρά Πέντε» και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ1, το πρωί της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου και μίλησε για τη μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου «Παρά Πέντε», που θα προβληθεί τα φετινά Χριστούγεννα από το MEGA.
Ο δημιουργός αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα τρίωρο, επετειακό αφιέρωμα που θα περιλαμβάνει νέα και παλιά πλάνα, backstage υλικό, αναμνήσεις από τα γυρίσματα, καθώς και συζητήσεις με το κοινό και τους ηθοποιούς. «Οι σκηνές που γράφω τώρα είναι αυτές που μου ζήτησαν οι τηλεθεατές. Θέλω να είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό πάρτι, ένα ταξίδι στο παρελθόν αλλά και στο σήμερα», τόνισε ο Καπουτζίδης.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε μια στιγμή πιο προσωπικής κουβέντας, τον ρώτησε αν σήμερα θα έγραφε τον χαρακτήρα του Σπύρου διαφορετικά. Αν δηλαδή θα είχε ανοιχτά εκφρασμένη σεξουαλικότητα.
Ο σεναριογράφος απάντησε με ειλικρίνεια: «Τότε δεν είχα το θάρρος να γράψω έναν γκέι χαρακτήρα. Ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να παίξω πειστικά έναν στρέιτ άντρα, αλλά και δεν είχα το θάρρος να δείξω τον Σπύρο ως γκέι. Έτσι, έμεινε ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ κάποια ρομαντική σχέση».
Κυψέλη: Τέσσερις «στάσεις» έκανε ο μετροπόντικας πριν ακινητοποιηθεί, αλλά στο υπουργείο δεν ψάχνουν το... λάθος
Θύελλα στο Κογκρέσο για τη συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: «Παραβιάζεται ο νόμος για τις κυρώσεις»
Το μήνυμα Καμμένου σε... Μητσοτάκη, ο Καρτερός της Αμαλίας και ο Καραμανλής που θα μιλήσει (ξανά)
Γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα κάθε δεκαπέντε μέρες - Αύριο οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




