J2US: Αποχώρησε αιφνιδίως ο Gio Kay - «Δεν μπορώ να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους»
Ο Νίκος Κοκλώνης επισήμανε ότι πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Just the 2 of Us» ανακοίνωσε ο Gio Καραντώνης στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (18/04), επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Το βίντεο αποχώρησης
Ο πρώην παίκτης του Survivor, που διαγωνιζόταν στο πλευρό της Αγγελικής Ηλιάδη, αποχαιρέτησε το κοινό μέσα από μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που προβλήθηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου 18 Απριλίου.
«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και την αγάπη τους τελευταίους δύο μήνες στο J2US. Ήτανε από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αγγελική Ηλιάδη, την καλύτερη partner ever, στους κριτές, στον Νίκο Κοκλώνη, σε όλη την παραγωγή», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του: «Ήσασταν όλοι υπέροχοι. Και πάλι θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν θα μπορώ να συνεχίσω στο J2US για προσωπικούς λόγους, αλλά καλή τύχη σε όλους και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη και όλη την αγάπη».
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




