Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Μια βραδιά αφιερωμένη στον Σταμάτη Φασουλή
Έκπληξη της βραδιάς, ο Τάκης Ζαχαράτος που ξεσηκώνει τους καλεσμένους με το μοναδικό του ταλέντο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής με τους φίλους του και ο Κωστής Μαραβέγιας με τις μουσικές του, σε ένα απολαυστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Εκλεκτοί ηθοποιοί πρωταγωνιστούν, σε μια μοναδική «παράσταση»: Μαρία Καβογιάννη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ελένη Ράντου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δήμητρα Ματσούκα, Φωκάς Ευαγγελινός, Μέμος Μπεγνής, Ευγενία Δημητροπούλου, Πάνος Κατσαρίδης, Κώστας Φαλελάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Πένυ Αγοραστού, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου, Δημήτρης Καραμπέτσης, Γιώργος Δεπάστας, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Αγησίλαος Μικελάτος και Άρης Δελαγραμμάτικας.
Έκπληξη της βραδιάς, ο Τάκης Ζαχαράτος που ξεσηκώνει τους καλεσμένους με το μοναδικό του ταλέντο. Στο μουσικό μέρος της βραδιάς το σχήμα «Ρεμπέτικο Σουαρέ» που συμπράττει με το συνθέτη Πέτρο Βαγιόπουλο και τη Λεμονιά Μπέζα στην ερμηνεία.
Βοιωτία: Κλείνει το αιολικό πάρκο από όπου ξεκίνησε η φωτιά - Στο στόχαστρο όλα τα έργα του συλληφθέντα δημάρχου
Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στις Σέρρες που σκοτώθηκαν μητέρα και γιος: Το ΙΧ πέφτει πάνω στο φορτηγό
Ο Ερυθρός Σταυρός έσβησε βίντεο για το προσφυγικό ταξίδι του 26χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελίζαμπεθ
Νέα κλιμάκωση: Η Μόσχα δείχνει «άμεση εμπλοκή» του ΝΑΤΟ σε επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος - Τα ονόματα και ο «εγκέφαλος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



