Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Μια βραδιά αφιερωμένη στη Γιώτα Νέγκα
Αυτό το Σαββατόβραδο είναι αφιερωμένο στη Γιώτα Νέγκα και τις μεγάλες επιτυχίες της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Γιώτα Νέγκα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Πολυαγαπημένα τραγούδια, σπουδαίες ερμηνείες, ιδιαίτερες μελωδικές συνεργασίες μας χαρίζει η Γιώτα Νέγκα: με τον Γιάννη Κότσιρα, σε ένα μικρό αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, τον συνθέτη Παναγιώτη Καλατζόπουλο, την Φωτεινή Βελεσιώτου και από τη νεότερη γενιά με τους: Νίκο Μερτζάνο, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρή Βουτσικάκη, Ίαν Στρατή, Δήμητρα Σελεμίδου και Σάκη Καραθανάση.
Την παρέα συμπληρώνουν: ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Άλκης Κούρκουλος, η Αθηνά Μαξίμου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης, η Ματίνα Νικολάου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Βραχνός και η Κορίνα Γεωργίου.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



