Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Μια βραδιά αφιερωμένη στη Γιώτα Νέγκα
Αυτό το Σαββατόβραδο είναι αφιερωμένο στη Γιώτα Νέγκα και τις μεγάλες επιτυχίες της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Γιώτα Νέγκα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Πολυαγαπημένα τραγούδια, σπουδαίες ερμηνείες, ιδιαίτερες μελωδικές συνεργασίες μας χαρίζει η Γιώτα Νέγκα: με τον Γιάννη Κότσιρα, σε ένα μικρό αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, τον συνθέτη Παναγιώτη Καλατζόπουλο, την Φωτεινή Βελεσιώτου και από τη νεότερη γενιά με τους: Νίκο Μερτζάνο, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρή Βουτσικάκη, Ίαν Στρατή, Δήμητρα Σελεμίδου και Σάκη Καραθανάση.
Την παρέα συμπληρώνουν: ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Άλκης Κούρκουλος, η Αθηνά Μαξίμου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης, η Ματίνα Νικολάου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Βραχνός και η Κορίνα Γεωργίου.
Στη φυλακή Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης για τα στημένα στο μπάσκετ
Οικογενειακή τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκροί πατέρας, μητέρα και γιος μετά την πτώση του οχήματος
Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



