Ο ΑΝΤ1 προβάλλει και φέτος τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» - Ποιες μέρες και ώρες θα προβληθεί
H ανέλπιστη επιτυχία της υπερπαραγωγής «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σε σκηνοθεσία Φράνκο Τζεφιρέλι έρχεται και φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΑΝΤ1 πιστός, όπως κάθε χρόνο, στο πασχαλινό ραντεβού του με τις σημαντικότερες θρησκευτικές παραγωγές, δίνει και φέτος στα τηλεοπτικά βράδια της Μεγάλης Εβδομάδας την κατάνυξη που τους αρμόζει. Δύο τηλεοπτικές υπερπαραγωγές, που έχουν γράψει ιστορία, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και «Η Βίβλος», έρχονται στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και το Μεγάλο Σάββατο, στις 20:45, θα προβάλλει το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό. Ακολουθεί, στις 23:00, η μεγαλόπνοη μίνι σειρά «Η Βίβλος», που θα προβάλλεται από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
«Ψηφιακός θόρυβος» πίσω από το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών, πώς προκλήθηκε - Όλο το πόρισμα
Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



