Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έγινε... λαμπάδα για το Πάσχα!
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας χαίρει άκρας εκτίμησης από το σύνολο του ελληνικού λαού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής Έλληνας αυτή τη στιγμή. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, χαίρει άκρας εκτίμησης από το σύνολο του ελληνικού λαού και κάποιοι, βρήκαν έναν τρόπο να εκφράσουν τον θαυμασμό τους εν μέσω Πάσχα και τον έκαναν... λαμπάδα.
Αναπόφευκτα, ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, όχι μόνο λόγω της θέσης του -ως εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας- αλλά και λόγω του χαμηλού προφίλ του, του τρόπου με τον οποίο μιλά και αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ και την ξαφνική δημοσιότητα.
«Σήμερα, οι Έλληνες γνωρίζουν ότι χάρη σε αυτόν τον καθηγητή, έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο. Η επιστημονική κοινότητα καθώς και η κοινή γνώμη επιβεβαιώνουν ότι θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της χώρας», ανέφερε το αφιέρωμα που έκανε η γαλλική εφημερίδα “Le Figaro” στον άνθρωπο, από του οποίου τα χείλη κρέμονται όλοι οι Έλληνες κάθε απόγευμα, για να ενημερωθούν για την εξέλιξη του κορονοϊού στην Ελλάδα.
Νέο βίντεο λίγο μετά την φονική επίθεση στην Καλαμαριά - Η στιγμή που ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ καταρρέει
Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, τα ταξί - Το επίμαχο άρθρο 52
«Πόσο καιρό σε περίμενα»: Ο Ουκρανός στρατιώτης που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών
Όσκαρ 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ γεύτηκε το ίδιο φαγητό με το περσινό - Αυτοί που έμειναν με τις υποψηφιότητες στο χέρι…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




