Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακό video με ανεμοστρόβιλο στο πλάι του δρόμου
Ο ανεμοστρόβιλος κινούταν ακριβώς δίπλα από τον δρόμο που περνούσαν αυτοκίνητα και μέσα σε έναν χώρο που αν και η άδεια έκταση είναι τεράστια, δεν πρόκειται για εγκαταλελειμμένη περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε ο ερασιτεχνικός φακός ενός περαστικού στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη περιοχή της Λαχαναγοράς. Ο λόγος για ένα φαινόμενο του καιρού που δύσκολα συναντάμε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ένας ανεμοστρόβιλος κίνησε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων στην περιοχή. Το εντυπωσιακό ήταν πως κινούταν ακριβώς δίπλα από τον δρόμο που περνούσαν αυτοκίνητα και μέσα σε έναν χώρο που αν και η άδεια έκταση είναι τεράστια, δεν πρόκειται για εγκαταλελειμμένη περιοχή.
Για τα πρακτικά, ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο, που είναι επίσης και μικρής χρονικής διάρκειας. Όπως εξηγεί και το όνομά του πρόκειται για κατακόρυφο ή κεκλιμένο στροβιλισμό του αέρα που διαρκεί από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι λίγα λεπτά της ώρας. Όσο εντυπωσιακό γεγονός και αν μοιάζει η εμφάνισή του σε μια κατοικημένη περιοχή, δεν αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός ενώ παρά τη μικρή διάρκειά του μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ζημιές.
Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα Σαβάλια
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



