Νάξος: Έφτιαξαν γήπεδο μπάσκετ με την μπασκέτα στη γωνία του γηπέδου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα γήπεδο μπάσκετ επιχείρησαν να φτιάξουν οι αρμόδιοι σε δημοτικό σχολείο στη Νάξο αλλά κάτι δεν υπολόγισαν σωστά… Όπως είναι ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες η τοποθέτηση της μπασκέτας στο σχολείο της Κωμιακής αντί να γίνει στο σωστό σημείο, δηλαδή κάτω από τη ρακέτα, έγινε στο τρίποντο, με την εικόνα να γίνεται viral και να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο ενώ και ο Αθλητικός Σύλλογος του νησιού σχολίασε: «Στον ΑΠ.Α.Σ θα σας μάθουμε να βάζετε και σε αυτό το καλάθι… Εγγραφές καθημερινά!».

Το έργο εντάσσεται στον Φιλόδημο ΙΙ, το ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των δήμων, ενώ σύμφωνα με το naxostimes.gr, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έχουν αντιδράσει και μιλούν για προχειρότητα και ανευθυνότητα.
Με αντι-NAVTEX απαντά η Ελλάδα στις έρευνες τουρκικού σκάφους νότια του Καστελόριζου
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι ομοιότητες με δύο καταγγελίες από το 2020 - Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
«Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



