Απίστευτο! Δάσκαλος οδήγησης κατασκευάζει ελικόπτερα στο γκαράζ του σπιτιού του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Για το ιδιαίτερο χόμπι του μίλησε στο OPEN και στο Τώρα Μαζί ο Παναγιώτης Μπάκας, ο οποίος το πρωί εργάζεται ως δάσκαλος οδήγησης και το απόγευμα κατασκευάζει ελικόπτερα στο γκαράζ του σπιτιού του, που βρίσκεται σε ένα από τα χωριά της Ηπείρου.
«Ό,τι βλέπετε εδώ είναι απόρροια πολλών χρόνων μελέτης και δοκιμών» σχολίασε καθισμένος μπροστά από ένα από τα ελικόπτερα που έχει κατασκευάσει.
Όπως είπε η ενασχόληση του με τα ελικόπτερα ξεκίνησε πριν από 30 χρονιά, αντιγράφοντας τις κατασκευαστικές προδιαγραφές ενός αμερικάνικου ελικοπτέρου. Στη συνέχεια πήρε δίπλωμα και ανέπτυξε το δικό του μοντέλο.
«Είναι απόλυτα αξιόπιστα και δεν υστερεί σε τίποτα από τα άλλα ελικόπτερα του εμπορίου. Σε ορισμένα θέματα ίσως είναι καλύτερο» τόνισε, ενώ εξέφρασε το παράπονο ότι αυτά εγχειρήματα δεν μπορούν να καρποφορήσουν στην Ελλάδα.
- Αλλάζουν όλα στο ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω… πανελληνίων εξετάσεων – Πότε θα διεξαχθεί ο πρώτος διαγωνισμός
- Θα διακινδύνευε πόλεμο ο Ερντογάν με την Ελλάδα για να παραμείνει στην εξουσία; Πόσο πιθανή είναι μια ένοπλη σύγκρουση
- Το μεγαλύτερο θηλαστικό που ζει στην Ελλάδα είναι σε όλους άγνωστο, ζυγίζει 50 τόνους και επιβιώνει από τύχη
- Απίστευτο κατόρθωμα: Πήγε από τη Νέα Υόρκη στην Ιρλανδία σε 112 ημέρες κάνοντας κωπηλασία – Μόνο που δεν ήξερε να κολυμπάει!
Φονική έκρηξη σε μπαρ στην Ελβετία: Τουλάχιστον 40 νεκροί και 100 τραυματίες - Απίστευτη μαρτυρία για τα αίτια του δυστυχήματος
Χιόνια μέχρι και στις παραλίες - Στα λευκά Λήμνος, Τήνος, Νάξος, Θάσος και Σαμοθράκη
Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
Η τελευταία αναλογική Πρωτοχρονιά: Από το 1993 και το τηλεφώνημα στο σταθερό, στις ψηφιακές ευχές του 2026
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



