Και στην Ιταλία καλπάζει η αισχροκέρδεια στον τουρισμό: Τούς χρέωσαν δύο ευρώ για να κόψουν τοστ στη μέση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, ωστόσο το παρακάτω περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας είναι καθ ‘ όλα πραγματικό. Συγκεκριμένα ζευγάρι τουριστών χρεώθηκε δύο ευρώ παραπάνω γιατί ζήτησε το τοστ του κομμένο στα δύο.
Το ζευγάρι είχε παραγγείλει ένα νερό, έναν καφέ, ένα αναψυκτικό και το εν λόγω τοστ το οποίο ζήτησαν να είναι κομμένο στα δύο. Όταν είδαν τον λογαριασμό τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό αφού διαπίστωσαν ότι, το κατάστημα, για να κόψει το τοστ στη μέση, τούς είχε χρεώσει δύο ευρώ επιπλέον.
Τι απάντησε ο μπάρμαν του καταστήματος
Οι δύο τουρίστες γνωστοποίησαν το τι συνέβη στο Trip Advisor δημοσιεύοντας, μάλιστα, και την απόδειξη και προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Το περιστατικό συνέβη στις 20 Ιουνίου.
Μάλιστα, ο μπάρμαν φέρεται να δικαιολόγησε την έξτρα χρέωση, ισχυριζόμενος ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια αντί ενός, προκειμένου να σερβίρει τα δύο κομμάτια. Όπως επισήμανε, επιπλέον, ο πελάτης, ότι «το σχήμα του τοστ σερβίρεται ήδη κομμένο στα δύο ακριβώς», όμως, επειδή «ήταν για δύο άτομα και ζητήσαμε τοστ που θα είχαμε κάτσει σε τραπέζι για δύο, προστέθηκε επιπλέον κόστος».
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



