Και στην Ιταλία καλπάζει η αισχροκέρδεια στον τουρισμό: Τούς χρέωσαν δύο ευρώ για να κόψουν τοστ στη μέση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, ωστόσο το παρακάτω περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας είναι καθ ‘ όλα πραγματικό. Συγκεκριμένα ζευγάρι τουριστών χρεώθηκε δύο ευρώ παραπάνω γιατί ζήτησε το τοστ του κομμένο στα δύο.
Το ζευγάρι είχε παραγγείλει ένα νερό, έναν καφέ, ένα αναψυκτικό και το εν λόγω τοστ το οποίο ζήτησαν να είναι κομμένο στα δύο. Όταν είδαν τον λογαριασμό τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό αφού διαπίστωσαν ότι, το κατάστημα, για να κόψει το τοστ στη μέση, τούς είχε χρεώσει δύο ευρώ επιπλέον.
Τι απάντησε ο μπάρμαν του καταστήματος
Οι δύο τουρίστες γνωστοποίησαν το τι συνέβη στο Trip Advisor δημοσιεύοντας, μάλιστα, και την απόδειξη και προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Το περιστατικό συνέβη στις 20 Ιουνίου.
Μάλιστα, ο μπάρμαν φέρεται να δικαιολόγησε την έξτρα χρέωση, ισχυριζόμενος ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια αντί ενός, προκειμένου να σερβίρει τα δύο κομμάτια. Όπως επισήμανε, επιπλέον, ο πελάτης, ότι «το σχήμα του τοστ σερβίρεται ήδη κομμένο στα δύο ακριβώς», όμως, επειδή «ήταν για δύο άτομα και ζητήσαμε τοστ που θα είχαμε κάτσει σε τραπέζι για δύο, προστέθηκε επιπλέον κόστος».
Θρίλερ στον Μαραθώνα: Έθαψε τη μητέρα της στην αυλή για να εισπράττει τη σύνταξή της
«Ανυπόστατοι ισχυρισμοί»: Διάβημα της Ελλάδας στην Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα και τα Ειδικά Χωροταξικά Πλαίσια
Πέθανε η γυναίκα-σύμβολο του φεμινισμού, Gloria Steinem
Κεφαλονιά: Κραυγή αγωνίας για τα άλογα του Αίνου - Χωρίς νερό, τα πυροβολούν στους δρόμους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



