Ευρωεκλογές 2024 - Σέρρες: 99χρονος ψηφοφόρος καλεί τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες
Ψήφισε για πρώτη φορά το 1946🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τι κι αν είναι 99 χρονών… Ο Βασίλης Καραμανίδης προσήλθε κανονικά το πρωί της Κυριακής (9/6) στις κάλπες για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, μαζί με την οικογένειά του.
Ο 99χρονος ψηφοφόρος από τον Ομαλό, του οικισμού του δήμου Σιντικής Σερρών συνοδευόμενος από την σύζυγό του και την κόρη του προσήλθε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει και κάλεσε τους νέους να μην απεμπολήσουν αυτό το δικαίωμα τους.
Ο ίδιος ψήφισε, όπως δήλωσε, για πρώτη φορά το 1946 και είχε ψηφίσει τον Κ. Τσαλδάρη, ενώ ευχήθηκε «αν δώσει ο Θεός» να είναι γερός και να ψηφίσει ξανά στις επόμενες εκλογές.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Βιολάντα»: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη - Χωρίς θωράκιση οι σωληνώσεις
Το υπουργείο Παιδείας ζητεί εξηγήσεις από το ΑΠΘ για τα επεισόδια και δίνει διορία 48 ωρών
Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Ρωσία και Ουκρανία για τέλος του πολέμου μέχρι τον Ιούνιο - «Θα κάνουν τα πάντα για να τελειώσει»
«Θα με αφήσουν στο σχολείο»: Η ιστορία της 10χρονης Ελίζαμπεθ και των παιδιών που «εξαφανίζει» η ICE
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



