Τον τσάκισε ο χωρισμός: 24χρονος Κινέζος γέρασε απότομα μέσα σε 5 μήνες
Η κατάθλιψη από τον χωρισμό τον έκανε να πάρει κυριολεκτικά τα βουνά και να «γεράσει»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία ενός Κινέζου, ο οποίος άλλαξε δραματικά μετά από έναν δύσκολο χωρισμό καθώς αντί να δείχνει 24 φαίνεται τουλάχιστον κοντά στα 40!
Σύμφωνα με το odditycentral o Κινέζος έγινε viral μετά από βίντεο στο οποίο δείχνει την ταυτότητά του για να αποδείξει ότι ήταν γύρω στα 20 και όχι στα 40αρα καθώς φαίνεται ότι δεν το πίστευαν.
Η ζωή στο βουνό...τον σημάδεψε
Ο άντρας, που κατάγεται από την επαρχία Hebei της βόρειας Κίνας και έχει γεννηθεί το Δεκέμβριο του 2000, δήλωσε ότι άρχισε να γερνάει γρήγορα αφού πήγε στα βουνά για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη που του προκάλεσε ένας χωρισμός.
Μπορεί ο 24χρονος να βρήκε τη διαύγεια και την ηρεμία που έψαχνε, αλλά η πεντάμηνη εμπειρία άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια στην εμφάνισή του.
Έκανε πρόωρη φαλάκρα του από την εκτεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως που κατέστρεψε τους θύλακες των τριχών του ενώ το δέρμα στο πρόσωπό του χαλάρωσε και ρυτίδωσε. Το μούσι το οποίο το άφησε για να προστατεύσει το πρόσωπό του από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία τον κάνει επίσης να δείχνει κατά πολύ μεγαλύτερος.
«Τους έδειξα την ταυτότητά μου και τους είπα ότι γεννήθηκα μετά το 2000, αλλά κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούσαν να μην με πιστεύουν», είπε ο νεαρός "θείος" για τις συναντήσεις του με τους περισσότερους ανθρώπους. «Μετά από λίγο καιρό, αποδέχτηκα ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είμαι ένας άντρας στις αρχές της δεκαετίας των 20».
Παρόλα αυτά, ο ηλικιωμένος 24χρονος δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να κάνει καμία αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι αισθάνεται καλά με την εμφάνισή του.
Οι τρεις τηλεοπτικοί αστέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μητσοτάκη και η έξυπνη κίνηση Ανδρουλάκη
ΕΟΠΥΥ: Εξετάζεται νέα παράταση για την υποχρεωτική καταχώριση των αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων
Το διπλό μήνυμα Καραμανλή και το νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Ποια στάση τηρεί το Μαξίμου
Έκανε την ανατροπή ο Λούλα: Επανεξελέγη πρόεδρος στη Βραζιλία - Ακύρωση των εκλογών ζητά ο Μπολσονάρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




