Η μεγαλύτερη κούνια στην Ευρώπη: Βρίσκεται στην οροφή ενός ξενοδοχείου και αιωρείται στα 120 μέτρα!
Ακατάλληλη για υψοφοβικούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η υψηλότερη κούνια στην Ευρώπη τοποθετήθηκε και είναι ανοιχτή για το κοινό στο Βερολίνο. Το νεότερο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης είναι μια κούνια στην οροφή ενός 40όροφου ξενοδοχείου.
Η κατασκευή που έχει θέα τον διάσημο Πύργο Τηλεόρασης είναι ένας πρωτότυπος τρόπος για να απολαύσετε την πόλη – με μια δόση αδρεναλίνης.
Η κούνια, η οποία κοστίζει περίπου 20 ευρώ για πέντε λεπτά, προσελκύει περισσότερους από 100 επισκέπτες την ημέρα από τότε που άνοιξε τον Ιούνιο.
«Μετά από λίγο, το συνηθίζεις και νιώθεις ελεύθερος»
Μόλις φορέσουν την ζώνη ασφαλείας τους, οι επισκέπτες προωθούνται προς τα εμπρός, αιωρούμενοι στο κενό 120 μέτρα από το έδαφος. «Μετά από λίγο, το συνηθίζεις και νιώθεις ελεύθερος», δήλωσε ο Vent, επισκέπτης που ήθελε να δοκιμάσει την κούνια για τα 36α γενέθλιά του. «Ήρθα εδώ για να νιώσω λίγο νεότερος», είπε.
Λάδι στη φωτιά από Τραμπ: Απειλεί να στείλει στρατό στην Μινεσότα - Τι είναι ο «νόμος περί εξέγερσης» που επικαλείται
Ιωάννης Κιζάνης: Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι της φρεγάτας «Κίμων»
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
«Eurojourney: Πάμε Βιέννη;»: Το ταξίδι μόλις ξεκινάει!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



