Σπάρτη: Ντύθηκε...σπαρτιάτης και έκανε τον τροχονόμο
Ήθελε να γίνει viral και το κατάφερε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αντιμέτωποι με ένα αστείο, σίγουρα, θέαμα ήρθαν οδηγοί και περαστικοί από κεντρικό δρόμο της πόλης της Σπάρτης. Ενας άνδρας ντύθηκε με σπαρτιάτικη πολεμική αμφίεση και παρίστανε το τροχονόμο σε ώρα αιχμής το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου.
Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον μεταμφιεσμένο άντρα να στέκεται μέσα σε ένα βαρέλι και να κάνει κινήσεις τροχονόμου για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, δείχνοντας μάλιστα να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.
Οι οδηγοί και οι περαστικοί κοιτούσαν έκπληκτοι τις εικόνες και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτά που συνέβαιναν μπροστά τους.
Το ξεκαρδιστικό βίντεο
Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι τον ώθησε να προβεί σε αυτή την ενέργεια, η σκηνή που κατέγραψε το flynews.gr, έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του ανθρώπου αλλά και το κίνητρο που προέβη σε αυτή την πράξη.
Διάγγελμα Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα - Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί
Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίνας
Σκληρή γλώσσα από Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για απάθεια, χαλάρωση και εξωγηπεδική ζωή
Ο Μητσοτάκης, ο «Καποδίστριας» και ο διχασμός που γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



