Καρχαρίας δάγκωσε influencer στις Μαλδίβες - Η στιγμή της επίθεσης
«Nαι, κολυμπάω ανάμεσα στους καρχαρίες»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Λίλιαν Ταλιάρι ταξίδεψε στις Μαλδίβες και αποφάσισε να κολυμπήσει μέσα σε... καρχαρίες. Ωστόσο, κάποια στιγμή ένας καρχαρίας δάγκωσε το πόδι της και μάλιστα το βίντεο της επίθεσης έχει αποσπάσει 18 εκατομμύρια προβολές στο Instagram.
«Nαι, κολυμπάω ανάμεσα στους καρχαρίες»
H βραζιλιάνα influencer Λίλιαν Ταλιάρι, η οποία ζει στην Αυστραλία, σημείωσε στο προφίλ της: «Nαι, κολυμπάω ανάμεσα στους καρχαρίες, δεν μου αρέσει να φωτογραφίζομαι με καρχαρίες, ναι ξέρω ότι είμαι στο σπίτι τους. Οπότε δεν παραπονιέμαι».
Η ίδια πιστεύει ότι ο καρχαρίας μάλλον την πέρασε για ψάρι και γι’ αυτό τη δάγκωσε.
Όπως σημειώνει δημοσίευμα της New York Post, η influencer κολυμπούσε ανάμεσα σε περίπου 50 καρχαρίες όταν συνέβη η επίθεση.
«Χρειάστηκε να πάρω αντιβιοτικά σε περίπτωση τυχόν βακτηριακής μόλυνσης», είπε η influencer. «Πονάει το πόδι μου για λίγες μέρες», συμπλήρωσε.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



