Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ο λόγος
Άλιμος: Ηλικιωμένη βρέθηκε ξαφνικά να... κολυμπάει σε λίμνη από βοθρολύματα στην παραλιακή
Τι συνέβη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν μια ηλικιωμένη σκόνταψε και βρέθηκε ξαφνικά να κολυμπά σε βρώμικα νερά.
Ο λόγος
Το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν κομμάτι δρόμου μετατράπηκε σε λίμνη λόγω της υπερχείλισης αγωγού λυμάτων της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί να κολυμπά μέσα σε βρώμικα νερά.
Το περιστατικό ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με αφορμή το γνωστό πρόβλημα με την υπερχείλιση των του αγωγού που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει η παραλιακή λύματα. «Δεν ξέρουμε αν ο κόσμος γνώριζε ότι αυτά είναι βοθρολύματα και τα πάταγε, νομίζοντας ότι είναι βρόχινο νερό», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Διαβάστε ακόμη
Διάγγελμα Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα - Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί
Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίνας
Σκληρή γλώσσα από Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για απάθεια, χαλάρωση και εξωγηπεδική ζωή
Ο Μητσοτάκης, ο «Καποδίστριας» και ο διχασμός που γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



