Τραμπ: Ξέσπασε σε γέλια όταν πρόεδρος μεγάλης τράπεζας «φλέξαρε» στο Νταβός
Η Άνα Μποτίν συγκέντρωσε τα βλέμματα με την ατάκα της στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά την ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε ερωτήσεις από στελέχη, με μια εξ’ αυτών να ξεχωρίζει!
Η Άνα Μποτίν, η εκτελεστική πρόεδρος της Santander αναγνώρισε ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος ίσως δεν την ξέρει τόσο και του εξήγησε ποια είναι με… αριθμούς.
«Έχουμε 170 εκατομμύρια πελάτες»
«Κύριε πρόεδρε, συγχαρητήρια για την ιστορική νίκη. Πιστεύω ότι δεν με γνωρίζετε τόσο καλά όσο τους υπόλοιπους στο πάνελ. Η Santander είναι μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο σε ό,τι αφορά στον αριθμό πελατών. Έχουμε 170 εκατομμύρια πελάτες, είναι περισσότεροι από όσους έχει ο φίλος μου, ο Μπράιαν», συμπλήρωσε, δείχνοντας τον CEO της Bank of America, Μπράιαν Μόνιχαν.
Ο Τραμπ ξέσπασε σε γέλια, φεύγοντας μακριά από το μικρόφωνο, ενώ την ίδια αντίδραση είχε και το ακροατήριο. «Συγχαρητήρια, ξέρω πολλά για την τράπεζά σας, έχετε κάνει καλή δουλειά», της είπε ο νέος πλανητάρχης.
Ποιους στέλνει στην Τουρκία ο Πούτιν για τις συνομιλίες για το ουκρανικό - Ερωτηματικό η στάση Ζελένσκι και η αντίδραση των ΗΠΑ
«Σεισμός τώρα»: Πώς να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή της Google που ενημερώνει για τους σεισμούς
Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα «INES» - Δείτε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»
Super League: Υποβιβάστηκε η Athens Kallithea - Παραμένουν στην κατηγορία Πανσερραϊκός και Βόλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr