Απρόσκλητος επισκέπτης στα νερά της Ιθάκης: Αγριογούρουνο καταδιώκει τουρίστριες στη θάλασσα
Η συνάντηση που οι δύο γυναίκες θα θυμούνται για πάντα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αμέριμνες κολυμπούσαν δύο τουρίστριες στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης όταν είχαν μία πραγματικά απρόσμενη συνάντηση.
Η απρόσμενη συνάντηση
Οι δύο γυναίκες κολυμπούσαν σε θαλάσσια περιοχή του νησιού, και συγκεκριμένα κοντά στο νησάκι Άτοκος, όπου βρέθηκαν με σκάφος. Αποφάσισαν να απολαύσουν τα τιρκουάζ νερά, κάνοντας μία βουτιά. Όσο κολυμπούσαν αμέριμνες, όμως εμφανίστηκε ο απρόσκλητος επισκέπτης: ένα αγριογούρουνο!
Το θηλαστικό βρισκόταν μέσα στη θάλασσα όταν οι δύο κολυμβήτριες το πλησίασαν άθελά τους. Το αγριογούρουνο γύρισε προς το μέρος τους και τις πήρε στο κυνήγι. Μετά το αρχικό σοκ, οι δύο τουρίστριες άρχισαν να κολυμπούν προκειμένου να ξεφύγουν από το αγριογούρουνο- όπως και έγινε, με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο από την παρέα τους και να γίνεται viral στα social media.
@aleks_jevtic She was cute from the distance ??@grace ray @Allegra ?? ? Carmen Habanera, classical opera(1283412) - perfectpanda
Επίθεση από drones δέχθηκαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
Η μεγαλύτερη αιματοχυσία στην ιστορία του Ιράν; Τρομακτικές εκτιμήσεις για τους νεκρούς
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



