Η «Αστερομάτα» στη σκηνή του καλλιτεχνικού πατινάζ: Η An Xiangyi χόρεψε στους ρυθμούς της Klavdia
Παγκόσμια αναγνώριση για το κομμάτι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη περσινή Eurovision🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε αγώνα καλλιτεχνικού πατινάζ στο Πεκίνο ακούστηκε η «Αστερομάτα», το τραγούδι με το οποίο η Klavdia εκπροσώπησε πέρυσι την Ελλάδα στη Eurovision, κατακτώντας την έκτη θέση.
Το «ελληνικό» performance
Την επιλογή του κομματιού έκανε η 19χρονη Κινέζα αθλήτρια An Xiangyi, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμά της στο πλαίσιο του «Four Continents Figure Skating Championship» που διεξήχθη στο Πεκίνο.
Η An Xiangyi εκτέλεσε ένα κομψό και τεχνικά απαιτητικό σύντομο πρόγραμμα υπό τους ήχους της «Αστερομάτας», αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό που παρακολουθούσε στο στάδιο.
Στο short program συγκέντρωσε 57,63 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 12η θέση, ενώ στην τελική κατάταξη κατέλαβε την 13η θέση με συνολική βαθμολογία 163,92 βαθμούς.
Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 35χρονο θύμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



