O Κινέζος πρέσβης έδωσε ρεσιτάλ στην Αθήνα: Τραγούδησε «Ας κρατήσουν οι χοροί» στην κοπή πίτας
Ο Κινέζος πρέσβης ανάρτησε μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τις πρόβες και όλη την προετοιμασία που έκανε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε πρόσφατα η κινεζική πρεσβεία στην Αθήνα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που διοργανώνει κάτι τέτοιο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει απρόσμενες στιγμές.
Την προσοχή των παρευρισκομένων τράβηξε ο πρέσβης της Κίνας, Φανγκ Τσιού, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το γνωστό κομμάτι «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα των καλεσμένων.
Ο Κινέζος πρέσβης ανάρτησε μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τις πρόβες και όλη την προετοιμασία που έκανε, φανερώνοντας τη σημασία που έδωσε και τον κόπο που κατέβαλε για να αποδώσει σωστά το τραγούδι.
Δείτε τα βίντεο:
Tα βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



